EUR | RON Set language to English Schimba în limba Română

vand seminte ricin

Locație Buzău, Buzău Numărul anunţului 42513 Data anunțului 13 Oct 2013 Vizualizări 114 Telefon :)

Conţinutul anunţului

30 bucati-25 lei

puterea de germinare a semintelor este de 3 ani.
Semanatul se face in luna mai.
Infloreste iulie-septembrie.

ATENTIE: Semintele sunt toxice! A nu se consuma!

Se seamana direct in gradina in luna aprilie sau in rasadnita in martie,in acest caz rasadurile se planteaza in gradina in luna mai dupa trecerea ultimelor nopti geroase.Atinge o inaltime de 2-2,5 m,are frunze mari asemanatoare celor de palmier si rosietice. Este o planta,care nu rezista la ger si trebuie semanata in fiecare primavara. Ea da gradinii dvs un aer mediteranean.

Utilizare:
- Acnee: fiind un agent antibacterian natural, uleiul de ricin este un tratament eficient contra acneei în condiţiile unei utilizări regulate;
- Păr sănătos: uleiul de ricin este bogat în uleiuri omega 3 care asigură hrana necesară părului şi scalpului. Tratamentul folosit cu regularitate poate duce la regenerarea şi îngrăşarea firului de păr.
- Îngrijirea picioarelor: pentru bătături, picioare crăpate, există un remediu. Uleiul de ricin poate uşura mâncărimile labei piciorului.
- Negi şi aluniţe: uleiul de ricin poate micşora negii şi aluniţele dacă este folosit consecvent între 2 şi 3 luni, deşi o oarecare micşorare ar trebui observată după câteva săptămâni.
- Pete solare.
- Cicatricile şi vergeturile: femeile gravide pot evita vergeturile prin masarea uleiul de ricin pe burtă şi coapse în fiecare zi.

Uleiul de ricin este un amestec de gliceride ale acizilor graşi între care în cantitate predominantă este acidul ricinoleic. În uleiul de ricin se mai află acizii oleici, stearici, linoleici etc. În seminţe s-a identificat un alcaloid: ricinina; o toxalbumină: ricina; enzime şi vitamina E (α-tocoferol).

Nu este un produs alimentar!!! Utilizare industriala și cosmetica.


Anunțuri similare